آزمایش پروازی کاوشگر مریخ چین در حضور نمایندگان خارجی برای نخستین بار

کاوشگر مریخ چین قرار است در سال ۲۰۲۰ پرتاب و با گشتن و فرود بر سطح مارتیَن آن، پژوهش‌های جهانی را توسعه دهد.

تلاش مایکروسافت برای افزودن «واقعیت مجازی» به شبیه‌ساز پرواز

مایکروسافت به‌تازگی اعلام کرد که این شبیه‌ساز پرواز آنقدر دقیق است که کاملا می‌تواند برای آموزش خلبانی استفاده شود.

شرکت شبیه‌سازان پیشرفته ابراهیمی

این شرکت در زمینه طراحی و ساخت شبیه‌سازهای آموزشی برای آموزش مهندسان هوافضا و آموزش خلبانان طراحی و ساخت سیستم‌های ناوبری و سیستم‌های هدایت و کنترل فعالیت می‌کند.

شرکت هما صنعت اکباتان (هصا)

شرکت هما صنعت اکباتان (هصا) داراي مجوز تولید و تاييديه استاندارد طراحي و ساخت سیستم‌های اویونیک شامل سیستم‌های ناوبری تلفیقی، شناسایی و ثبت داده‌های پروازی، خلبان خودکار، پایدار کننده پرواز، زیرسیتم‌های ماهواره‌ای شامل مغناطیس‌سنج، چرخ عملگر و کامپیوتر پرواز و پرنده‌هاي بدون سرنشين است.

شرکت سیستم‌های هدایت پروازی توکا

شرکت توکا سازنده‌ی سیستم‌های شبیه‌ساز پرواز سرنشین‌دار با امکانات تصویری و کابین متحرک می‌باشد. فعالیت‌های این شرکت در دو بخش محصولات و خدمات ارایه می‌شوند.

دوره آموزشی طراحی و شبیه‌سازی کنترل‌کننده با سیمولینک، فروردین ‌ماه 98

انجمن علمی دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دوره آموزشی طراحی و شبیه‌سازی کنترل‌کننده با سیمولینک را در فروردین ‌ماه 98 برگزار می‌کند.

برنامه‌ی چین برای ارسال کاوشگر به مریخ تا سال 2020

به گفته طراح ارشد برنامه اکتشاف ماه چین، این کشور قصد دارد سال آتی یک کاوشگر به مریخ ارسال کند. وی افزود: سال آتی یک کاوشگر به مریخ پرتاب می‌کنیم که دور این سیاره مدار می‌زند و روی آن فرود می‌آید.

ایران یک‌پنجم سهمیه منطقه‌ای «موت کورت فضایی» را به دست آورد

رئیس سازمان فضایی ایران از کسب یک پنجم سهمیه آسیا و اقیانوسیه در مسابقات منطقه‌ای موت کورت فضایی (دادگاه نمایشی حقوق فضا) با هدف تاثیرگذاری در تصویب قوانین بین المللی حوزه فضایی خبر داد.

بهره‌برداری از دستگاه شبیه‌ساز پرواز «سسنا ۱۷۲» در باغ کتاب تهران

هدف اصلی از نمایش این شبیه ساز پرواز، توسعه دانش هوانوردی در اقشار عمومی جامعه و استعداد یابی در حوزه هوانوردی است. آشنایی با علم پرواز و آموزش دانش هوانوردی با این شبیه ساز پرواز برای تمامی اقشار جامعه و علاقمندان ممکن می باشد.

طراحی و ساخت شبیه‌ساز فضا توسط پژوهشگران دانشگاه شهید بهشتی

پژوهشگران دانشگاه شهید بهشتی با همکاری وزارت ارتباطات موفق به طراحی و ساخت شبیه ساز فضا شدند. در پروژه ساخت شبیه‌ساز فضا، سه سامانه محفظه شبیه‌ساز آزمون حرارتی خلاء، طراحی و ساخته شده که حجم یکی از سامانه‌ها حدود ۱۴ مترمکعب و دو محفظه دیگر دارای حجم ۱.۵ مترمکعب است.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری